Rent a Rack

Korte termijn behoeftes voor palletrekken ?

Een brand veroorzaakte een dringende stockage behoefte, Uw zaken gaan goed en U wenst extra stockage ruimte in afwachting van Uw bouwvergunning, U heeft seizoen gebonden stockage behoeftes, of U wenst Uw balans niet te belasten met tijdelijke investeringen ?
Overduidelijk heeft U extra palletrekken of stockage mogelijkheden nodig maar het is uiteraard niet aangewezen om extra palletrekken aan te kopen indien Uw vooruitzichten onvoorspelbaar zijn of Uw behoeftes slechts tijdelijk zijn.

In de plaats daarvan waarom geen korte termijn huur voor rekken bij REDIRACK® overwegen ?

Wij leveren en installeren palletrekken overeenkomstig Uw specificaties en wanneer de huurperiode afgelopen is komen wij de installatie ontmantelen en afvoeren.
Bijgevolg zal U niet blijven zitten met stockageruimtes die U niet verder kan gebruiken of met palletrekken die U niet langer nodig heeft en waarvan U niet af geraakt aan een aanvaardbare prijs.

Extra voordeel : met de huurformule i.p.v. te kopen belast U Uw balans niet met een kapitaal investering. U hoeft enkel een wekelijkse huurkost te boeken als algemene kosten.

 

Deze kost is inclusief montageonderhoud en volledige bijstand van ons studiebureel teneinde U een correcte en precieze lay-out te bezorgen.

Dit wil zeggen dat wij de laatste technologie kunnen aanwenden om Uw behoeftes te analyseren hetzij op korte of middellange termijn.

Voordelen :

  Huurcontracten vanaf 4 weken tot 5 jaar.
  Het huurbedrag is inclusief montage & levering alsmede demontage & afvoeren van de rekken bij einde contract.
  Een vaste prijs voor de volledige duur van Uw contract.
  Snel en zonder zorgen en bovendien vermijdt U een dure investering waardoor U kapitaal vrij kan maken voor andere interessante projecten.
  En bovendien zal Uw balans er beter uitzien.
  Beschikbaar in de Benelux.
  Wij gebruiken enkel palletrekken uit onze eigen productie teneinde de beste kwaliteit te garanderen.

Een zorgenvrij korte termijn contract nodig ?

Contacteer ons snel !

  1 bestand, maximale bestandsgrootte 1024kb toegestane bestandsformaten zijn (jpg, png, pdf) *

  Door dit formulier in te dienen, gaat u ermee akkoord dat Cornix de verzamelde informatie opslaat en gebruikt om uw verzoek te verwerken. Als u meer wilt weten over ons privacybeleid, kunt u dat hier vinden hier.
  Ja, ik geef mijn toestemming.

  VEILIGHEID EERST!

  Ondanks de kwaliteit van onze producten en de zorg die u eraan besteedt, kunnen er toch handeling fouten optreden. Deze kunnen echter aanzienlijke schade aan uw installatie veroorzaken, waardoor veiligheidsrisico's voor uw medewerkers en schade aan uw producten ontstaan.

  MEER WETEN

  Laatste nieuws