Optimaliseer uw palletrekken met onze oplossingen op maat!

Nood aan een rekkenoplossing op maat om uw palletten te stockeren? Dankzij REDIRACK® zijn problemen met de stockage van uw palletten voorgoed van de baan! We bieden een oplossing op maat aan die aangepast is aan uw goederen, ongeacht hun afmetingen en gewicht.

In functie van uw behoeften, van de beschikbare ruimte, de heftrucks en uw andere werktuigen optimaliseert u uw opslagruimte met de REDIRACK®-producten. Ze worden aangepast aan de hoogte, diepte en breedte van uw magazijn. De hoogte van de laadniveaus kan worden ingesteld, zodat u een veilige opslagplaats hebt voor uw palletten, containers en andere zware kisten.

Bovendien kennen onze oplossingen optionele accessoires en verschillende veiligheidssystemen die de risico’s op een ongeval zo veel mogelijk beperken (ladderbeveiligingen, palletstops achteraan, antivalroosters, …).

Onze palletrekken en andere opslagoplossingen voor palletten

Elk product uit ons gamma wordt vervaardigd in onze fabriek te Nijvel en zorgt voor een aangepaste oplossing die uw medewerkers een optimale bescherming biedt. Wenst u meer informatie over een van onze producten of wenst u een gratis offerte?

RediRack®
palletrekken

Het originele REDIRACK® blijft in productie met geboute ladders.

RediBuild®
overdekte stockage

Bescherm uw goederen tegen de weersomstandigheden.

RediDrive®
drive-in & drive-through

Plaatsbesparing van 100% of meer bij de opslag van palletten!

RediRoll®
dynamische rekken

Dynamische stockage: op rollen of volgens het push-back-principe!

VEILIGHEID EERST!

Ondanks de kwaliteit van onze producten en de zorg die u eraan besteedt, kunnen er toch handeling fouten optreden. Deze kunnen echter aanzienlijke schade aan uw installatie veroorzaken, waardoor veiligheidsrisico's voor uw medewerkers en schade aan uw producten ontstaan.

MEER WETEN

Laatste nieuws