RediRack®: paletrekken

Het originele REDIRACK® blijft in productie met geboute ladders.

RediRack®: paletrekken

Sinds de overname van REDIRACK® in 2011 wordt het gamma palletrekken van dit vooraanstaande merk vervaardigd door CORNIX®, en wordt het verkocht onder de naam RediRack®. Dit stevige stockagesysteem biedt een enorm draagvermogen en is gemakkelijk te monteren.

Producteigenschappen:

  • Draagvermogen ladders tot 28 ton
  • Draagvermogen draagbalken tot 5 ton per paar
  • Onbeperkte hoogte
  • Verschillende kleuren beschikbaar
  • Tal van accessoires (antivalrooster, deuren, tussenschotten, ...) en toepassingen (stockage van bobijnen, platforms enz.).

WAARSCHUWING!

De REDIRACK® producten geleverd sedert april 2011 zijn voorzien van het CORNIX® logo teneinde het verschil te maken met de vele namaakproducten, meestal van inferieure kwaliteit, die circuleren op de Europese markt. Controleer of het logo CORNIX® aanwezig is of vraag het CORNIX® kwaliteits-certificaat, wij bezorgen het U gratis op eenvoudige aanvraag.

slide2
slide3
slide4
slide5
slide6

VEILIGHEID EERST!

Ondanks de kwaliteit van onze producten en de zorg die u eraan besteedt, kunnen er toch handeling fouten optreden. Deze kunnen echter aanzienlijke schade aan uw installatie veroorzaken, waardoor veiligheidsrisico's voor uw medewerkers en schade aan uw producten ontstaan.

MEER WETEN

Laatste nieuws