RediDeck®: platforms

De bouw van een platform biedt tal van mogelijkheden. Bovendien neemt u bij een eventuele verhuis gewoon uw verdieping mee!

RediDeck®: platforms en trappen

We bieden twee belangrijke types industriële platforms, afhankelijk van uw behoeften: platforms op rekken, waarbij de vloer rechtstreeks op het stockagesysteem wordt geplaatst, ofwel zelfdragende platforms of mezzanines op kolommen.

Dat betekent dus dat de RediDeck®-oplossingen op eender welke structuur geplaatst kunnen worden: op /® palletrekken, op een RediDrive®-drive-in, op een halfzware RediSpan®-stelling, op een RediTab®-legbordstelling of gewoon op palen.

Verder kunnen ze ook gecombineerd worden met Alumel®-scheidingswanden om zo een bijkomende bureauruimte te creëren. Ten slotte bestaat er ook een hele reeks onmisbare accessoires zoals trappen, balustrades, schuifdeuren en paletsassen.

Producteigenschappen:

  • Overspanningen tot 6 meter in het RediRack® systeem en zelfs groter overspanningen in het RediDeck® systeem.
  • Balustrades.
  • Trappen.
  • Schuifpoorten en veiligheidssassen zijn eveneens beschikbaar.

WAARSCHUWING!

De REDIRACK® producten geleverd sedert april 2011 zijn voorzien van het CORNIX® logo teneinde het verschil te maken met de vele namaakproducten, meestal van inferieure kwaliteit, die circuleren op de Europese markt. Controleer of het logo CORNIX® aanwezig is of vraag het CORNIX® kwaliteits-certificaat, wij bezorgen het U gratis op eenvoudige aanvraag.

slide2
slide3
slide4
slide5
slide6

VEILIGHEID EERST!

Ondanks de kwaliteit van onze producten en de zorg die u eraan besteedt, kunnen er toch handeling fouten optreden. Deze kunnen echter aanzienlijke schade aan uw installatie veroorzaken, waardoor veiligheidsrisico's voor uw medewerkers en schade aan uw producten ontstaan.

MEER WETEN

Laatste nieuws