Oplossingen voor specifieke stellingen voor uw sector en producten

Nood aan stockage van lange of omvangrijke goederen? Wij hebben voor elk stockageprobleem de oplossing, ongeacht of uw goederen te lang zijn voor de standaardrekken of u uw goederen verticaal moet stockeren.

Al onze industriële stockageoplossingen zijn perfect geschikt voor uw magazijn en opslagruimte, om zo uw binneninrichting optimaal te benutten. Daarnaast hechten we extreem veel belang aan de kwaliteit van de onderdelen (ladders, liggers enz.) om uw veiligheid en die van uw werknemers te garanderen.

Onze oplossingen voor industriële stockage

Elk product uit ons gamma wordt vervaardigd in onze fabriek te Nijvel en zorgt voor een aangepaste oplossing die uw medewerkers een optimale bescherming biedt. Wenst u meer informatie over een van onze producten of wenst u een gratis offerte?

RediCant®

draagarmstellingen

Stockage van zware en lange goederen of van goederen met afwijkende afmetingen?

RediCable®

stockage van bobijnen

Efficiënte stockage van kabelbobijnen en haspels?

RediSpan®

verticale stockage

Beperk uw stockageruimte door verticaal te stockeren!

RediSpan®

stockage van vaten

Vatenstellingen op maat!

RediTex®

stockage van textiel

Installaties in verdiepingen voor de stockage van textiel.

VEILIGHEID EERST!

Ondanks de kwaliteit van onze producten en de zorg die u eraan besteedt, kunnen er toch handeling fouten optreden. Deze kunnen echter aanzienlijke schade aan uw installatie veroorzaken, waardoor veiligheidsrisico's voor uw medewerkers en schade aan uw producten ontstaan.

MEER WETEN

Laatste nieuws