Personaliseerbare lichte rekken op maat

Hebt u een onderneming en zoekt u lichte rekken? Onze systemen voor legbordstellingen (1000 & 1250 mm) en halfzware stockage (1200 à 2700 mm) zijn stevig, eenvoudig te monteren en efficiënt en zijn bijgevolg geschikt voor tal van toepassingen. Archieven, klusmateriaal, hangmappen, onderdelen, banden, vaten, kartonnen dozen of plastiek bakken: voor alle kleine voorwerpen die u moet opbergen, hebben we aparte oplossingen.

Ze zijn volledig personaliseerbaar en kunnen dus op elke plaats gebruikt worden (in uw bureau, in een magazijn, in een bijruimte, …) en zijn geschikt voor elke oppervlakte. Zo kiest u zelf de lengte, breedte en hoogte van uw rekkensysteem en van zijn afwerking (metalen legplanken, met bedekking in spaanplaat, melamine of multiplex, …).

Onze producten voor lichte of halfzware rekken

Om aan al uw behoeften te voldoen, bieden we twee grote systemen voor lichte rekken aan: het RediTab®-model, speciaal ontworpen voor lichte producten, en het RediSpan®-model voor halfzware stellingen. Ontdek daarnaast ook ons gamma van bakken.

RediTab®
legbordstellingen

Kleine onderdelen stockeren? Op 1, 2, 3 of 4 verdiepingen?

RediSpan®
halfzware stellingen

Stockage van grotere goederen?

VEILIGHEID EERST!

Ondanks de kwaliteit van onze producten en de zorg die u eraan besteedt, kunnen er toch handeling fouten optreden. Deze kunnen echter aanzienlijke schade aan uw installatie veroorzaken, waardoor veiligheidsrisico's voor uw medewerkers en schade aan uw producten ontstaan.

MEER WETEN

Laatste nieuws