RediBuild®: overdekte stockage

Bescherm uw goederen tegen de weersomstandigheden.

RediBuild®: overdekte opslag

Dankzij RediBuild® verhoogt u de rentabiliteit van uw ‘Garden/Pergola’-zones dankzij een dakbedekking op gegalvaniseerde rekken. Deze dakbedekking wordt voor een betaalbare prijs geleverd en geplaatst. Het is volledig personaliseerbaar (volledig of gedeeltelijk transparante dakbedekking, een zadeldak, ...) en kan geleverd worden met verschillende accessoires. Denk maar aan zijdelingse bescherming, afgeschermde scheidingswanden of draai- of schuifdeuren.

Producteigenschappen:

  • Hoogte op vraag tot 5 meter
  • Maximale lengte van de vakken 4,8 m
  • Gangen van maximaal 6 meter tussen de stellingen
  • Dakbedekkingen en scheidingswanden beschikbaar in golfplaat of in doorschijnende panelen
  • De doorgangen kunnen worden afgesloten met deuren of met strokengordijnen
  • Mogelijkheid om de installatie uit te rusten met dakgoten en waterafvoersystemen
  • Veel accessoires beschikbaar voor winkelpunten

WAARSCHUWING!

De REDIRACK® producten geleverd sedert april 2011 zijn voorzien van het CORNIX® logo teneinde het verschil te maken met de vele namaakproducten, meestal van inferieure kwaliteit, die circuleren op de Europese markt. Controleer of het logo CORNIX® aanwezig is of vraag het CORNIX® kwaliteits-certificaat, wij bezorgen het U gratis op eenvoudige aanvraag.

slide2
slide3
slide4
slide5
slide6

VEILIGHEID EERST!

Ondanks de kwaliteit van onze producten en de zorg die u eraan besteedt, kunnen er toch handeling fouten optreden. Deze kunnen echter aanzienlijke schade aan uw installatie veroorzaken, waardoor veiligheidsrisico's voor uw medewerkers en schade aan uw producten ontstaan.

MEER WETEN

Laatste nieuws