Levering

Aangezien veel artikelen uit voorraad leverbaar zijn, worden de meeste goederen binnen 10 dagen geleverd.  Andere goederen worden op maat gemaakt (bv. platforms, palletrekken, scheidingswanden, toonbanken, kantoormeubilair, …) en vereisen levertijden van 4 of zelfs 8 weken. Indien de goederen niet binnen 8 weken kunnen worden geleverd, zal de klant hiervan in kennis worden gesteld. De klant kan de leveringstermijn aanzienlijk verkorten door de goederen af te halen in onze fabriek in Nijvel. De klant moet dit op zijn bestelbon aangeven, zodat wij de bestelling kunnen voorbereiden en hem kunnen meedelen dat alles in voorraad is. Afhalen is alleen mogelijk na ons voorafgaand akkoord.

 

De eventuele leveringskosten omvatten de kosten voor verpakking, behandeling, vervoer en bestelling. Deze zijn van toepassing op kleine bestellingen, bestellingen op de OK Market & E-Market en bestellingen geleverd buiten België. Tol is altijd extra, zelfs voor gratis leveringen.

VEILIGHEID EERST!

Ondanks de kwaliteit van onze producten en de zorg die u eraan besteedt, kunnen er toch handeling fouten optreden. Deze kunnen echter aanzienlijke schade aan uw installatie veroorzaken, waardoor veiligheidsrisico's voor uw medewerkers en schade aan uw producten ontstaan.

MEER WETEN

Laatste nieuws