image

Hoogstaande stockagesystemen


Stockagesystemen die een heel leven lang meegaan, dat is ons motto!


Wij stellen uw veiligheid en die van uw werknemers centraal. CORNIX® maakt er sinds zijn oprichting een erezaak van om hoogstaande stockagesystemen aan te bieden die aan de strengste normen voldoen. Onze missie? Betrouwbare producten aanbieden die een heel leven lang meegaan en die ieders veiligheid garanderen.

In onze sector weten we namelijk maar al te goed dat ongelukjes vaak grote gevolgen kunnen hebben. Of het nu om lichte rekken, stockage van palletten of industriële stockage gaat, we doen er alles aan om onze producten zo stabiel en stevig mogelijk te maken en ongevallen maximaal uit te sluiten.

Hoe garanderen we uw veiligheid?


De betrouwbaarheid van onze stockagesystemen is onze absolute prioriteit. Aan de hand van volgende zaken zorgen we voor een zo groot mogelijke veiligheid:

Een goed doordacht en hoogstaand ontwerp

Reeds van bij het ontwerp van onze producten houden we rekening met de kwaliteit en het gebruiksgemak. De stijlen van de RediTab®-, RediSpan®- en RediDrive®-systemen zijn dan ook zo ontworpen dat er bij de montage geen kans bestaat op vergissingen: ze zijn perfect omkeerbaar.

Bij producten die door mechanische vereisten niet omkeerbaar kunnen zijn, zoals palletrekken, zorgen we voor duidelijke en gedetailleerde montage-instructies, die u gratis op onze website kunt downloaden. Daarnaast kunt u ook steeds een beroep doen op ons installatieteam.

Systemen conform de veiligheidsnormen

Al onze systemen zijn conform de FEM-voorschriften. (European Material Handling Federation). En omdat uw veiligheid een absolute prioriteit is, zorgen we ook voor bijkomende veiligheidstoleranties, steeds met de bedoeling om het risico op ongevallen maximaal uit te sluiten.

Regelmatige tests en terugname van beschadigde onderdelen

Om u volledige transparantie te kunnen bieden, verzamelden we alle praktische info rond de technische tests en de eigenschappen in een afzonderlijke folder. Deze kunt u online gemakkelijk raadplegen of downloaden. Bij problemen kunt u beschadigde onderdelen ook steeds terugsturen. Deze worden gerecycled: zo dragen we ons steentje bij aan het behoud van moeder aarde.

Let op het CORNIX®-logo

Er bestaan tal van (vaak minderwaardige) kopieën op de Europese markt. Om u te helpen het verschil te zien, kregen al onze producten, ook die van het merk REDIRACK®, een CORNIX®-logo. Controleer de aanwezigheid van dit logo of vraag naar het CORNIX® kwaliteitscertificaat. Wij bezorgen u dit volledig gratis. Aarzel bij twijfel niet om contact op te nemen: een ongelukje kan al snel fataal zijn!

Zo’n kwaliteit is uiteraard niet gratis. De prijs wordt echter ruimschoots goedgemaakt door onze garantie op het vlak van veiligheid en duurzaamheid. Indien u uw producten met zorg behandelt en ze niet voor de verkeerde doeleinden gebruikt, gaan ze zonder probleem een heel leven lang mee.

VEILIGHEID EERST!

Ondanks de kwaliteit van onze producten en de zorg die u eraan besteedt, kunnen er toch handeling fouten optreden. Deze kunnen echter aanzienlijke schade aan uw installatie veroorzaken, waardoor veiligheidsrisico's voor uw medewerkers en schade aan uw producten ontstaan.

MEER WETEN

Laatste nieuws