Onze ontwerp- en engineeringafdeling

image

Innovatieve, flexibele opslagoplossingen op maat.


Onze ontwerp- en engineeringafdeling

Al meer dan 70 jaar ontwerpt het team van professionele ontwerpers en ingenieurs van Redirack duizenden opslag- en material-handlingsystemen in heel Europa, van eenvoudige legbordoplossingen tot overdekte opslag. Met deze uitgebreide kennis en ervaring kan onze gespecialiseerde afdeling van
ontwerpers de meest efficiënte en economische oplossing aanbevelen, ongeacht het type product dat de klant wil opslaan. Onze ontwerp- en engineeringafdeling zal u helpen de opslagoplossing te vinden die het beste past bij uw specifieke behoeften.

Dit is het belangrijkste doel van Redirack tijdens de projectplanning en het ontwerpproces. Onze ontwerp- en engineeringsafdeling start uw project door eerst uw opslagspecificaties te analyseren en vervolgens te bepalen welk opslagsysteem het meest geschikt is om aan uw behoeften te voldoen.


End-to-End ontwerp en engineering oplossingen.


Ontwerp, engineering, vervaardiging en installatie van magazijnopslagsystemen met inbegrip van: geboute palletrekken, drive-in rekken, push back rekken, flowrail installaties, draagarmstellingen, legbordstellingen, overdekte rekken en platforms. Of u nu zoekt om een volledig magazijn of een kleinschalig project te optimaliseren, ons studiebureel zorgt ervoor dat uw project binnen uw budget wordt uitgevoerd rekening houdend met uw vereisten.

VEILIGHEID EERST!

Ondanks de kwaliteit van onze producten en de zorg die u eraan besteedt, kunnen er toch handeling fouten optreden. Deze kunnen echter aanzienlijke schade aan uw installatie veroorzaken, waardoor veiligheidsrisico's voor uw medewerkers en schade aan uw producten ontstaan.

MEER WETEN

Laatste nieuws