Stellingen inspecteren en repareren

Ondanks de kwaliteit van onze producten en uw goede zorg kan het soms gebeuren dat er een foute handeling wordt uitgevoerd. Deze kunnen echter leiden tot ernstige schade van uw installatie en zo veiligheidsrisico’s met zich meebrengen voor uw medewerkers, ofwel uw producten beschadigen.

In veel Europese landen is het verplicht om een jaarlijkse controle van uw installatie te laten uitvoeren door de fabrikant. Voor intens gebruikte installaties is een controle zelfs elke zes maanden verplicht. Bovendien moet de eigenaar de installatie op regelmatige basis visueel controleren op eventuele beschadigingen en deze verhelpen.

Daarom biedt REDIRACK® u een betaalbare inspectie aan: na de controle ter plaatse door 1 of 2 inspecteurs ontvangt u een rapport met alle beschadigingen, alsook een lijst van de onderdelen die vervangen moeten worden.

Een goedwerkende installatie biedt veel voordelen:

    Veilige werking.
    Langere levensduur van uw installatie.
    Grotere productiviteit.
    Problemen vermijden.
    Lagere onderhoudskosten.

Geïnteresseerd?

 

 Vraag een inspectie ofwel een offerte voor onderdelen, voor een renovatie, aanpassingen, verbeteringen of een eventuele vervanging van beschadigde onderdelen.

VEILIGHEID EERST!

Ondanks de kwaliteit van onze producten en de zorg die u eraan besteedt, kunnen er toch handeling fouten optreden. Deze kunnen echter aanzienlijke schade aan uw installatie veroorzaken, waardoor veiligheidsrisico's voor uw medewerkers en schade aan uw producten ontstaan.

MEER WETEN

Laatste nieuws