De geschiedenis van REDIRACK®: oprichting en evolutie


REDIRACK® is een familiale kmo die in 1952 werd opgericht en gespecialiseerd is in de productie en de verkoop van industriële stockageoplossingen. Dankzij onze jarenlange ervaring bieden we u extreem hoogstaande producten aan, die volledig in België vervaardigd zijn.

Omdat we natuurlijk met onze tijd willen meegaan, vinden we onszelf voortdurend opnieuw uit om u innovatieve oplossingen aan te bieden die uw veiligheid en die van uw werknemers garanderen. Gedaan met de systemen met schroeven en bouten uit de jaren ‘50 (voor de echte liefhebbers maken we nog één model geperforeerd hoekprofiel). Sinds onze oprichting zijn de behoeften op het vlak van stockage enorm geëvolueerd, dus wij ook.

U kunt dus rekenen op ons team om een oplossing te vinden die volledig aansluit bij uw behoeften. Wij komen ter plaatse, maken een analyse, doen de opmetingen en installeren uw rekken en stockagesystemen in alle veiligheid.

REDIRACK® vandaag: een breed gamma aan uiteenlopende producten


Vandaag vervaardigt REDIRACK® verschillende inhaaksystemen die snel gemonteerd kunnen worden: de legbordstellingen RediTab®, de halfzware rekken RediSpan®, de palletrekken /® , draagarmstellingen en alle afgeleide producten van dit gamma (drive-in, platforms, etagebouw, systemen voor verticale stockage, vatenrekken, mobiele rekken, werkbanken, kantoormeubilair, …).

Naast onze eigen productie verzorgen we ook de verkoop van een breed gamma producten als aanvulling op de installaties voor stockage, winkels en kantoren:

industriële wanden en scheidingswanden voor bureaus

een compleet gamma plastiek bakken

uitrusting voor archieven en burelen

rekken en accessoires voor de uitrusting van winkels, showrooms, …

VEILIGHEID EERST!

Ondanks de kwaliteit van onze producten en de zorg die u eraan besteedt, kunnen er toch handeling fouten optreden. Deze kunnen echter aanzienlijke schade aan uw installatie veroorzaken, waardoor veiligheidsrisico's voor uw medewerkers en schade aan uw producten ontstaan.

MEER WETEN

Laatste nieuws